Novatec Meet&Greet u Južnoj Africi

Prošli tjedan, nakon duže pauze uzrokovane pandemijom, imali smo priliku ponovo uživo povezati naše tvrtke u Južnoj Africi i Hrvatskoj, te smo organizirali Novatec Meet & Greet u Johhanesburgu sa svim našim zaposlenicima, partnerima, klijentima i stakeholderima.

Ugodno smo se proveli, povezali, razmijenili priče, dogovorili nove projekte ali i uživali u izvrsnoj hrani.

Na eventu su prisustvovali CEO Novateca Vladimir Peršić, managing direktor Dino Buršić, direktor Novatec SA, Johan van den Heever te strateška partnerica Joan Ratone, koja je direktorica tvrtki usmjerenih na razvoj ljudskog kapitala i imovine, s više od 20 godina iskustva u industriji.

Novatec South Africa ima BEE certifikat, čija je svrha premostiti jaz između formalne i stvarne jednakosti kako bi se osiguralo da svi južnoafrički građani u potpunosti uživaju pravo na jednakost.

Koristit ćemo strategije BEE kako bismo pomogli u postizanju ovog cilja i osigurali da naše usluge donesu rezultate na razini pčela koje želimo pomoći u transformaciji Južne Afrike.

Želimo zahvaliti svim zaposlenicima, partnerima, klijentima i sudionicima koji su nam se pridružili te se veselimo ovakvim eventima u budućnosti.

 

Written by: Novatec